Όροι

 

 
Νίκος Βιταλιώτης
Γύψινες διακοσμήσεις Αιγάλεω Αττική


 

Η εταιρεία Βιταλιώτης Νικόλαος δραστηριοποιείται από το 2003 στον τομέα των γύψινων διακοσμήσεων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτουμε, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τις πιο απαιτητικές κατασκευές με κύριο υλικό μας τον γύψο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες ψευδοροφών, χωρισμάτων, ειδικών κατασκευών όπως κρυφούς φωτισμούς, συνθέσεις, ράφια, βιβλιοθήκες, επενδύσεις τζακιών, οροφές ορυκτών ινών, ανακαινίσεις, μελέτη επίβλεψη χώρων κλπ.

Με την πολύχρονη εμπειρία και τη τεχνογνωσία μας έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες κ ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στα έργα που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ο στόχος μας, όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο, είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κατασκευές με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

 

 

 
     
     
 
 

 

Λίγα λόγια για τις γύψινες κατασκευές

Σήμερα, οι γύψινες διακοσμήσεις φαίνεται να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στη διακόσμηση του σπιτιού. Εκτός από εύχρηστες βγαίνουν σε όποιο σχέδιο ή χρώμα θελήσετε, για να συμπληρώσουν ή να αλλάξουν ριζικά το στυλ του χώρου σας. Αυτό τις κατατάσσει σε ένα από τα πλέον μοντέρνα στοιχεία διακόσμησης.
Ένα σημαντικό όφελος της γύψινης διακόσμησης είναι ότι σας επιτρέπει να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να προσθέσετε γύψινη οροφή ή γυψοσανίδα για να χωρίσετε τα δωμάτια μεταξύ τους. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο πρέπει να μπει στη ζωή σας είναι ότι πολύ εύκολα μπορείτε να αλλάξετε τελείως τη διακόσμηση του σπιτιού σας

 

1. Δημιουργήστε καμπύλες και αλλάξτε τη διαρρύθμιση
Αρχικά, με τη γύψινη οροφή μπορείτε να δημιουργήσετε εσοχές, προεξοχές και διάφορες καμπύλες για να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του χώρου σας. Αν, για παράδειγμα, η κουζίνα και το σαλόνι είναι σε ενιαίο χώρο, τότε πιθανό να θελήσετε να τα διαχωρίσετε με κάποιο τρόπο. Ο ένας τρόπος μπορεί να είναι με τη δημιουργία διαφορετικών επιπέδων. Βάζοντας ψευδοροφή στην κουζίνα μπορείτε να την οριοθετήσετε και να την κάνετε πιο φωτεινή. Έτσι θα δείξει και το σαλόνι πιο ευρύχωρο.

2. Δώστε πινελιές με γύψινους θόλους και κορνίζες
Εκτός από τα διαφορετικά επίπεδα που μπορείτε να δημιουργήσετε, μία εξίσου καλή ιδέα είναι οι γύψινοι θόλοι και οι κορνίζες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κρύψετε έξυπνα τις συνδέσεις και τις ρωγμές μεταξύ της οροφής και του τοίχου. Παράλληλα, θα καλύψουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του σπιτιού και θα αλλάξουν το στυλ της διακόσμησης στη στιγμή. Ανάλογα με το σχήμα, το πλάτος και το βάθος τους, δημιουργήστε διάφορα σχέδια για να τονιστεί περισσότερο ταβάνι. Με μία κίνηση, θα δώσετε μια μοντέρνα και ταυτόχρονα πολυτελή νότα στο σπίτι.

3. Δώστε φως και αναδείξτε μικρές λεπτομέρειες της διακόσμησης
Ένα ακόμη πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της ψευδοροφής είναι ότι μπορείτε να δώσετε περισσότερο φώς στον χώρο χωρίς να φαίνονται τα καλώδια. Αντίστοιχα, μπορείτε να φωτίσετε μόνο κάποια από τα σημεία τη διακόσμησης με μικρά σποτάκια τοποθετημένα στην περίμετρο της γύψινης οροφής. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μία όαση χαλάρωσης σε κάποιο δωμάτιο, κρύψτε τα σποτάκια για να δημιουργήσετε ένα πιο ήρεμο, χαλαρωτικό και ρομαντικό ύφος.

4. Δημιουργήστε ράφια και πρωτότυπα ντουλάπια.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των γύψινων κατασκευών είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε από την αρχή ή να επιδιορθώσετε κάτι άλλο. Μπορείτε να κατασκευάσετε από την αρχή ράφια, ντουλάπια αλλά και άλλα έπιπλα στα σχήματα και τα χρώματα που ταιριάζουν στον χώρο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κατασκευάσετε μία βιβλιοθήκη, έναν πάγκο ή μια κουζίνα με πάσο από γυψοσανίδα ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί.

 

 

 
     
     

 

Προτεραιότητα η ικανοποίηση του πελάτη.

Τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του συμφωνηθέντος προϋπολογισμού.

 Ελάτε στο κατάστημά μας στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος 13 (πλησίον ΤΕΙ), στο Αιγάλεω για να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας & να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για το χώρο σας.